Admin

Bell Schedule

2018-2019 Bell Schedule

Enter the Building 8:30

Bell to head to 1st Period: 8:41

1) 8:45-9:30 (45 mins.)

2) 9:34-10:19 (45 mins.)

3) 10:23-11:08 (45 mins.)

A Lunch 11:08-11:38

4) 11:42-12:27

5) 12:31-1:16

4) 11:12-11:57

B Lunch 11:57-12:27

5) 12:31-1:16

4) 11:12-11:57

5) 12:01-12:46

C Lunch 12:46-1:16

 

6) 1:20-2:05 (45 mins.)

Falcon’s Nest 2:09-2:39 (30 mins.)

7) 2:43-3:28 (45 mins.)

8) 3:32-4:20 (48 mins)

(6th Grade released @ 4:17)

(7th & 8th Grade released @4:20)

Bus Leaves @ 4:30 Bell

 

 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2018 West Corporation. All rights reserved.